Културно Ехо

Културнo ехо е меѓународна, невладина и независна организација со седиште во Скопје, Р. Македонија.

Со осврт кон архитектурата и други уметности, па се до компјутерските и правните науки, нашата мисија е да ја промовира корпоративната урбана и еколошка одговорност; повторно откривање, редефинирање и решавање на заедничките прашања преку конвенционални стратегии и нови перспективи за создавање на одржлив урбан, социјален, општествен и културолошки развој.

Нашиот Тим

Симона Димковска

Претседател

Симона Димковска е родена во 1989 година во Куманово. Покажи Повеќе

Томас Ромеро Таллеј

Заменик Претседател

Томас Ромеро Таллеј, е државјанин на САД и Шпанија. Покажи Повеќе